Projects

Translating Tradition

Translating Tradition: Gamlebyen workshop concentrated on the earliest stages of analysis often lacking in contemporary interventions in the city fabric. Through analysis and method, we will draw out what is already there as a starting point for something that is radical new through its dialogue with the past.

Sound On

by Jennifer Lundinner

This project was based on research of sound as a material. I created four frames covered with 2489 pieces of folded paper. Each paper represents a fragment of a feeling of loneliness, that together builds up to a huge wall.

Così fan tutte

​Emnet heter «Performativt rom» og handler om hvordan utforming av rom, omgivelser (og kostymer) påvirker "brukerne", i dette tilfelle sangerne, i formidling av et budskap. Dette er et valgkurs og er en kombinasjon av IM 2. og 3. år.

Over / under

Nationaltheatret skal utvides, og nye lokaler skal etableres under bakkenivå. Hovedattraksjonen i nybygget er en ny publikumsscene. Situasjon 1/2 byr på utfordringen å lage en inngang til teatrets nye scene.

What if

Det er nok av problemer i verden å bekymre seg for. Klima, sult, automatisering, polarisering, rasisme og politisk ustabilitet, er alle temaer vi mennesker er nødt til å ta stilling til. Og dessverre er det slik at vi lever i en tid hvor det er lettere å se verdens undergang, enn det er å se alternativene til et nytt og bedre system.

Konstruksjon

I en periode på 8 uker har klassen arbeidet med å designe og fremstille en menneskebærende konstruksjon hvor de har arbeidet i grupper på fire.

Hybrid

Studenten skal tilegne seg kunnskap og erfaring i arbeid med tredimensjonal formgiving basert på grunnleggende prinsipper for komposisjon.

Voodoo

Material studies

Keep up with us on instagram @imkhio.no