Projects

Sound On

by Jennifer Lundinner

This project was based on research of sound as a material. I created four frames covered with 2489 pieces of folded paper. Each paper represents a fragment of a feeling of loneliness, that together builds up to a huge wall.

Così fan tutte

​Emnet heter «Performativt rom» og handler om hvordan utforming av rom, omgivelser (og kostymer) påvirker "brukerne", i dette tilfelle sangerne, i formidling av et budskap. Dette er et valgkurs og er en kombinasjon av IM 2. og 3. år.

Over / under

Nationaltheatret skal utvides, og nye lokaler skal etableres under bakkenivå. Hovedattraksjonen i nybygget er en ny publikumsscene. Situasjon 1/2 byr på utfordringen å lage en inngang til teatrets nye scene.

What if

Det er nok av problemer i verden å bekymre seg for. Klima, sult, automatisering, polarisering, rasisme og politisk ustabilitet, er alle temaer vi mennesker er nødt til å ta stilling til. Og dessverre er det slik at vi lever i en tid hvor det er lettere å se verdens undergang, enn det er å se alternativene til et nytt og bedre system.

Konstruksjon

I en periode på 8 uker har klassen arbeidet med å designe og fremstille en menneskebærende konstruksjon hvor de har arbeidet i grupper på fire.

Hybrid

Studenten skal tilegne seg kunnskap og erfaring i arbeid med tredimensjonal formgiving basert på grunnleggende prinsipper for komposisjon.

Voodoo

Material studies

Døden

​Døden er et uunngåelig faktum som rammer oss alle før eller siden. I dette kurset har oppgaven for den enkelte student vært å belyse og problematisere ulike sider ved døden og gestalte disse.

Keep up with us on instagram @imkhio.no