Projects

Mat for fremtiden

Vi lever i en tid der befolkningseksplosjon og miljøkatastrofer er våre største trusler – både for vår og de neste generasjoners eksistens. I dette kurset har den enkelte student arbeidet med et tematisk selvvalgt prosjekt for å belyse og med et kritisk blikk kommentere denne situasjonen.

Hvordan kan Deichmanske Bibliotek fortelle sin historie med nytt innhold?

«Gjennom former, reformer og formasjoner uttrykkes fortidens historier seg gjennom bygninger og bygningsmiljøer. Hvordan forvalter vi disse historiene og hvilke nye historier skaper vi? Hva ønsker vi å bevare når vi former om?.....» (Arkitekturdagen 2018)

The Diorama

A look behind the scenes in the museum at the temporary exhibition “FOLK - From racial types to DNA sequences” at the Norsk Teknisk Museum Oslo.

Shit Happens – again

Toalettet som installasjon og situasjon er noe vi møter flere ganger daglig men som vi sjelden ønsker å prate med andre mennesker om. Hvorfor er det slik? Alle har vi formeninger om det og alle har sine egne rutiner og ritualer.

Utstilling "Reisefølge" i Rådhusgalleriet

"Reisefølge" Utstilling Rådhusgalleriet.

Legevakten

Ny Storbylegevakt for Oslo. Oppgaven er et samarbeid med Oslo Kommune, Seksjon for helsetjenester Byrådsavdeling for eldre, helse og sosiale tjenester.

Sex, Drugs & Internett

Hensikten med oppgaven er å jobbe med effekten av materielle virkemidler og hvilken evne de har til å påvirke situasjoner og ikke minst definere dem.

Street food in an urban context

The design studio “Street food in an urban context” focused on the creation of a food truck and its immediate environment. Each student researched and developed an individual approach for an essential task as preparing, serving and consuming food as an everyday routine in a social and spatial context in Oslo.

Keep up with us on instagram @imkhio.no