På ubestemt tid

In an extraordinary year, where digital solutions and social distance have shaped our lives, the Alumni / ae exhibition is the physical manifestation of the student group that graduated from the Oslo Academy of the Arts in 2020.

Alumni/ae-utstilling: På ubestemt tid

I et ekstraordinært år, der digitale løsninger og sosial distanse har preget våre liv, er Alumni/ae-utstillingen den fysiske manifestasjonen av studentgruppen som ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2020.

Alumni/ae-utstillingen er ikke kun i dens form unik, men det er også første gang alle de ulike fagretningene ved KHiO samles inn under en felles utstilling, der likheter, ulikheter, og årets ekstraordinære tiltak samler de sammen til en gruppe for å vise et mangfold av uttrykk og tematikker.

Alumni/ae-festivalen vil på så måte være et unikt innblikk inn i over 50 ulike kunstnerskap, men også da et tidsvitne over 2020, der de presenterte arbeidene ikke nødvendigvis direkte omtaler dette, er det alle verk som har måtte blitt produsert under et eller annet form for hinder; det være seg sosial distansering, fraværet av verksted og arbeidsrom, eller sykdom. Alumni/ae-utstillingen er derfor ikke en avgangsutstilling i sin tradisjonelle form, men heller en samling, en mønstring, av ulike kunstnere hvis fellesnevner er at de skaper i utrygge tider med ubestemte tidsmønstre.

Startblokka, Østre Aker vei 90, 0596 Oslo
Nærmeste T-bane-stopp: Linderud (linje 4 og 5)

  • Åpent fra 12:00 – 18:00 fra 4. juni til 14. juni
  • På åpningsdagen 4.juni er utstillingen åpen 17:00-20:00.

På åpningsdagen 4. juni kan du ta buss mellom KHiO og utstillingen. Se her for busstider.

Vi følger til enhver tid kommunale og statlige retningslinjer for smittevern og offentlige arrangementer, der vi ber om forståelse for at det kan bli forandringer i tider og antall gjester som kan være i utstillingen på en gang.

Følg @ubestemttid på Instagram for oppdateringer og praktisk informasjon, eller følg med på www.ubestemttid.no

Master i design:

Tharadon
Tzi Li Wong

Keep up with us on instagram @imkhio.no